torsdag 26. februar 2009

Kun dei beste er gode nokBryllup treng forlovarar og me fant sjølvsagt dei beste!

Bjørnar og David fant tonen i "Sølsvikja" heilt nord på Sotra før Solfrid ein gong vart fødd.
Dei lekte, lo, krangla - men blei alltid venne igjen. Mens Bjørnar holdt skule for resten av bygdebarna som fjerdeklassing, var David ein solid støttespelar. Også når dei spelte inn film om politikarar, fjernsynskjøkken og anna "morro".
Bjørnar er sosial, morsom, klarer aldri å sei nei,
glad i paraplydrinkar og flink å tenne stearinlys;) I tillegg er han nok den einaste rektoren i landet som har fått kompliment på sveisen sin fra 7.klassejentene. Han har ørten jern i ilden,
og alltid skjegget fullt av postkassar - men komme unna med da mesta med ein heftig sjarm!

Aina og Solfrid blei kjent i eit boblebad (!) på leirskule på Hovden for sånn ca 12(?) år sio... Hang samen som erteris sio den gang, og er mang ein gang blitt tatt for å fullføra kvarandre sine setningar. Dei to blondisane har opplevd litt og kanskje litt for mykje ilag: baksetefnising i gjengens rånebilar, sjølbruningssjokk etterfulgt av polakksjekking i gulrotfarge, heftig avlytta telefonsamtalar, bikinibilde-kampar and so on. Så blei me voksne, og reiste ut i den store verda prøva lykken som servitørar, leka cowgirls, sjekka opp engelskmenn og forutsaka trafikkuhell på veien... :) Aina er søt som få, kul, kunstnerisk, litt småhysterisk (Ja, men Solfrid - tenk viss...!), glad i jenteprat og fruktsalat og sjarmere daglig siddisar med tannverk.

Ingen kommentarer: